top of page

Wat heb ik aan mijn gezicht laten doen?

In mooi portret vragen we mensen die wij bijzonder, leuk en mooi vinden naar hun visie op schoonheid. Dit is een mooi portret van Ramon Heinhuis, fotograaf en influencer. We hebben hem leren kennen via zijn partner Bastiaan van Schaik en hebben inmiddels al meerdere leuke projecten met hem gedaan. Lang leve Ramon!

Wat wilde je vroeger worden? Als kind wilde ik al graag fotograaf worden!

Hoe ben je geworden wat je bent geworden? Met veel doorzettingsvermogen en oefenen is het me goed gelukt, YAY!! Nu schiet ik voor magazines, advertenties en werk ik binnenkort bij Wehkamp als medior modellen fotograaf.

Wanneer voel jij je op je best? Ik voel mij ‘s avonds vaak op m’n best, na een heerlijke dag werken is het soms ook fijn je sociale contacten weer eens aan te halen, en leuke dingen te doen!

Wat doe je het liefst? Fotografie is de passie in m’n leven, maar ik geniet ook van alle events waar ik kom en vlog daar graag over als ik tijd over heb. Wat is je lievelingsliedje? Dat is een leuke, toch moeilijke vraag aangezien ik van zoveel soorten muziek houd. Ik luister o.a. graag naar Sia, David Guetta en als guilty pleasure ook naar Madonna en Lady Gaga hehe.

Wat betekent schoonheid voor jou? Schoonheid betekent voor mij veel meer dan alleen een mooie uitstraling, een goed karakter maak iemand al zoveel mooier! Schoonheid is eigenlijk erg subjectief, een kwestie van smaak en voorkeur. Maar dat betekent niet dat ik er niet graag mee bezig ben!

Wat vind je lelijk? Iemand met een zuur/bitter karakter, in mijn ogen maakt dat iemand onwijs lelijk.

Wie vind je knap? Mensen die zichzelf zijn en daardoor stralen, ze hebben een soort van mooie gezonde glow.

Wat vind je mooi aan jezelf? Ik ben tevreden met mijn egale huid #nofilter

Wat vind je niet mooi aan jezelf? Ik heb hier en daar nog wel wat vet, dat moet nog iets gaan veranderen.

Wat doe je om je schoonheid te behouden? Ik smeer graag diverse soorten crème’s van Chanel, La Mer tot aan La Prairie en soms ook wat maskers om de huid goed te verzorgen.

Vind je ouder worden leuk? Ouder worden heeft zo zijn voors en tegens, aan de ene kant zal je serieuzer genomen worden op zakelijk vlak, wat top is! Maar aan de andere kant verlies je helaas de jeugdigheid van je uiterlijk. Daar moet ik nog maar niet aan denken, haha. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg foefjes om jonger te ogen. Heb je een schoon- of gezondheidstip voor onze lezers?

Verzorg je huid alsof het je kind is! Je zal merken dat je minder snel rimpels krijgt en je bijna geen make-up nodig zal hebben. Sashay away full coverage foundation. Hello natural glowy skin!

Heb je wel eens iets aan jezelf laten verfraaien?

Om even terug te komen op een eerdere vraag, ik vind mijn lichaam iets te rond van vorm. Ik ben nu bezig met Coolsculpting Centers om een strakker lichaam te krijgen. Coolsculpting zorgt ervoor dat je van overtollig vet af kan komen door kou zonder snijden of prikken. Dit is echt een uitkomst, ik voel me daardoor gelukkiger!

Laat je dingen voor je gezond- en schoonheid? Buiten dat ik bezig ben met mijn huid goed te verzorgen, probeer ik nu erg op mijn eet en drink gedrag te letten, dat scheelt echt enorm.

Van wie zou jij een mooi portret willen lezen op wiemooiwilzijn? Liza Sips! Ik ben benieuwd naar al haar beauty secrets

Vul aan; wie mooi wil zijn…. Moet zichzelf durven zijn!

Bron: www.wiemooiwilzijn.nl/ramon-heinhuis

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg mij!
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
bottom of page