Zo kom je van je vet af binnen 35 minuten!


INFLUENCER RAMON GAAT ZIJN BUIKJE TE LIJF MET... KOU

Kou is niet per se iets om vrolijk van te worden, maar het is wel degelijk ergens goed voor. Sterker nog: je kunt er vet door verliezen. Influencer en fotograaf Ramon Heinhuis neemt de proef op de som.

Ramon is namelijk niet zo tevreden met zijn zwembandjes.

EXTREME KOU

Die zwembandjes dus moeten verdwijnen, liefst als sneeuw voor de zon. Ramon heeft ergens gehoord dat kou invloed heeft op vetweefsel en daarom trotseert hij in zijn zwembroek een aantal extreem koude situaties. Alleen, dat heeft niet héél veel zin. Gelukkig ontdekt Ramon dat bij hem om de hoek een Coolsculpting Center zit.

EEN SPROOKJE

Een wat? Een Coolsculpting Center, jawel. Coolsculpting is een wetenschappelijk bewezen methode om lokaal vet te verliezen. Met een enkele behandeling van 35 minuten wordt wel 25 tot 35 procent vet afgebroken. Dit afgebroken vetweefsel voert het lichaam zelf geleidelijk af. Klinkt als een sprookje? De methode en de apparatuur zijn toch echt uitvoerig getest door de strenge Amerikaanse Food and Drug Administration. Alle behandelaars zijn BIG-geregistreerd en werken onder leiding van een arts.

AFSPRAAK MAKEN

Raakt Ramon dan eindelijk zijn zwembandjes kwijt? En ben je benieuwd of het ook iets voor jou is? Hier maak je een afspraak voor een gratis consult.

SNACKS | L'HOMO. | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Coolsculpting | Foto: Coolsculpting Klik hier om naar LINDA.Nieuws te gaan.

Uitgelichte berichten
Recente berichten