&C Talent


Ramon staat als eclectische fotograaf open voor uitdagingen

 

Ramon is 28 en woont in Amsterdam. Maar daarmee onderscheid hij zichzelf niet van de rum 250 duizend gelijke in deze stad. Het zijn zijn foto en retouching skills waardoor je Ramon herkent en hem met recht een talent kan noemen. Met zijn eclectische stijl is en blijft hij altijd creatief en staat hij altijd voor nieuwe uitdagingen open.

Het belang van Photoshop

Toen Ramon 14 was kreeg hij voor het eerst interesse in het fotograferen. Zelfs toen wist hij al dat het niet alleen om de camera ging maar ook om het beheersen van Photoshop. Dit heeft hij zichzelf daarom eigen gemaakt en pas toen hij dit onder de knie had begon hij met fotografie. Ramon heeft hiervoor nooit een opleiding gevolgd maar is volledig autodidact.

Klik hier voor het item op &C

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg mij!
  • Instagram - Black Circle